Egy éves szülinap

Olvastok Kóconfittyet?

Te, aki a buszt várva, te, aki a metrón suhanva, vagy a villamoson zötykölődve, esetleg a gyermeked fürdetése után görgeteg a facet, vagy te, aki a vacsoraasztal lepakolása után megajándékozod magad egy kis szabadidővel, esetleg te, aki a reggeli kávé, vagy a délutáni tea mellé fogyasztottad a cikkeimet, te, aki a kiteregetett vagy a bevasalt ruhák után kapcsoltad be a számítógéped, vagy te, aki sorban álltál és úgy ütötted el az időt, hogy olvastál,  te, aki nem találtál megfelelő tv műsort (én is így vagyok ezzel), helyette a neten böngésztél és rámbukkantál, vagy a váróban voltál a lázas gyermekeddel, szóval Nektek, akik a Kóconfitty oldalon találtatok valami érdekes olvasni valót, köszönöm, hogy az egy éves blogom 2400+ kedvelővel, és még több követővel ünnepli  szülinapját.

Őszintén mondom, hogy egy évvel ezelőtt erre álmodni sem mertem volna. Hiszen semmilyen előzetes tudományom nem volt a blogolást illetően, csak a szakmám, a hivatásom, és a rám bízott gyermekek  szeretete. És tádáám, mindig van miről írnom. Pedig azt hittem, eddigre elfogyok (nem kilóban, témában).

Maradjatok jók, és ha van időtök, olvasgassátok tovább a cikkeimet. A blogomban közel 70 ilyet találtok. Nagy ölelééés! 😀

www.jofi.hu

 

Ha tetszett a cikk, like-olj Facebookon!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Leave a Reply